Zestienhovensekade 168E
3043 KV Rotterdam
tel.: 06-26677117
info@oud-delfshaven.nl

Goederenliften op maat


Een belangrijke uitbreiding van de werkzaamheden werd in de jaren 70 gerealiseerd.
Met de overname van een liftenfabriek concentreerden de werkzaamheden zich op het ontwerpen en construeren van rollenbanen, hangbanen, monorails en liften voor intern transport. In de loop der tijd is dit onderdeel uitgegroeid tot een modern en dynamisch onderdeel van ons bedrijf. 

Lift-it4You


Onder de naam Lift-it4You worden talloze producten op maat ontwikkeld en geproduceerd: kledingtransportsystemen, goederenheffers, monorails en magazijnen. Er is een volledig pakket ontwikkeld, van transport vanuit de vrachtwagen tot en met het magazijn. De praktijkervaring die daarmee is opgedaan, stelt het bedrijf in staat om de producten optimaal af te stemmen op wensen van de klant. Alles wat aan kledinghaken hangt of in dozen en kratten verpakt is kan met onze systemen getransporteerd worden: correct, snel en passend binnen het bestaande logistieke systeem. Dat scheelt tijd en mankracht en voorkomt veel ergernis.

Al onze installaties onderscheiden zich door hun uitzonderlijke betrouwbaarheid en veiligheid, de hoge kwaliteit en het innovatieve karakter. Maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel: er is geen kast, gang of verloren ruimte of Lift-it4You kan er een liftsysteem voor ontwerpen en bouwen. Daarbij gaat het niet alleen om de kwaliteit van de producten, maar ook om de kwaliteit van de dienstverlening. Een eigen montageteam zorgt op locatie voor een snelle en correcte inbouw en reparatie. Uiteraard wordt elke lift na montage gekeurd volgens de geldende normen zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat zij voldoen aan alle arbo-voorschriften.