Zestienhovensekade 168E
3043 KV Rotterdam
tel.: 06-26677117
info@oud-delfshaven.nl


Constructiebedrijf


Het constructiebedrijf Oud-Delfshaven B.V. kan bogen op ruim 100 jaar ervaring en traditie. Al in 1906 startte de oprichter met zijn zoon een kleine machinefabriek. In 1910 werd een koperslagerij in Delfshaven overgenomen. Met een feilloos gevoel voor de economische mogelijkheden in het naoorlogse Rotterdam, begon de toenmalige eigenaar in 1956 aan een grootschalige ombouw van zijn bedrijf. De complete fabriek werd nieuw ingericht en voorzien van de modernste machines.

Werkzaamheden als draaien, frezen, boren, zagen en monteren worden sindsdien 'in huis' uitgevoerd. Hiertoe heeft Oud-Delfshaven B.V. de beschikking over een ruime, goed geoutilleerde productiehal. Wij assembleren alle onderdelen en controleren het eindproduct. Kwaliteit is bij al deze werkzaamheden erg belangrijk.

Afsluiters en peiltoestellen

Hoewel het constructiebedrijf optimaal is ingericht voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden vormen afsluiters en niveaumeters / peiltoestellen voor de maritieme sector (Econosto bv) de kern van het bedrijf. Vooral de laatste decennia is de toepassing van afsluiters sterk toegenomen. Voordelen als de brede toepassingsmogelijkheden en de hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid spelen daarbij zeker een rol. Ook bij de productie heeft de techniek niet stilgestaan. Talloze aanpassingen en verbeteringen zijn doorgevoerd zodat Constructiebedrijf Oud-Delfshaven BV complete, technisch zeer hoogwaardige en budgetvriendelijke producten kan vervaardigen. Het kwaliteitskeurmerk wordt gewaarborgd door een doorlopende controle tijdens de fabricage.